Snart i Rom – så bidrar branschen världen över

· ·
Av Henrik Bäckström, 21 Maj 2015

Under nästa vecka är det internationell konferens i Rom för bemanningsbranschen. Fokus för seminarier, diskussioner och erfarenhetsutbyte är branschens förmåga att berika i fråga om bland annat rörlighet och inkludering.

rom

Som arrangör står Ciett, det internationella branschorganet, och nationella italienska förbundet Assolovaro.

Liksom branschen i sig är bredden bland talarna stor. Där finns bland annat representanter för fackföreningar, experter på mänskliga rättigheter och migration, chefer, rådgivare och analytiker på internationell toppnivå och, givetvis, företrädare för bemanningsbranschen. Ett seminarium jag ser fram mot att delta i diskuterar hur vi ännu bättre tydliggör branschens viktiga roll för såväl arbetsgivare, arbetstagare och samhälle på en arbetsmarknad i förändring mot framtiden.

Du kommer att kunna läsa mer om detta i bloggen längre fram!