Närmare 900 nedladdningar av arbetsmiljöapp

· ·
Av Henrik Bäckström, 15 Okt 2014

För en månad sedan lanserade Prevent den arbetsmiljöapp som Bemanningsföretagen tagit initiativ till. Ödmjukhet är alltid ett trevligt drag, men i det här fallet måste vi ändå få klappa oss belåtet på magen. Appen, som i första hand ska hjälpa konsultchefer i arbetet med arbetsmiljö, har redan laddats ned närmare 900 (niohundra) gånger! Filmen på Prevents webbplats som handlar om appen är också populär och har setts över 700 gånger.

Skärmklipp

Visst är det tjusiga skrytsiffror, men det fina är ju att Bemanningsföretagen via Prevents app har bidragit till att göra det enklare att jobba med den viktiga arbetsmiljön. Från fackligt håll önskar man redan att det kommer appar för alla Prevents checklistor. De goda idéerna lever vidare, som regissören Quentin Tarantino så klokt har myntat.