Johan, en riktig bemanningsbästis!

· ·
Av Extrabloggare, 23 Maj 2013

Johan Möller, 27 år, från Karlskrona har belönats med Bemanningsföretagens kritikerpris 2013. Han mottog publikens jubel och åtskilliga ryggdunkar på Bemanningsföretagens årliga gala häromdagen, och blev kallad för ”en hjälte för bemanningsbranschens anställda”. Den eniga juryns motivering lyder:

”Med ett stort rättspatos och envishet har Johan Möller förbättrat förutsättningarna för tiotusentals bemanningsanställda. Detta genom att ifrågasätta och att därefter driva och vinna en rättsprocess mot Unionens a-kassa. Domen innebär det självklara att bemanningsanställda nu äntligen har rätt till a-kassa på samma villkor som alla andra på arbetsmarknaden.”

Rätt ska vara rätt, samma villkor ska gälla för alla, tycker bemanningsbästisen Johan, som fortfarande kämpar om 600 kronor som a-kassan är skyldig honom.

Skrivet av Kicki Blom som är vikarierande presschef på Bemanningsföretagen sedan februari 2013.