Så fixar du jobben Fredrik

·
Av Lena Martinell Åkerblom, 20 Jun 2012

Groove12:an på Bemanningsgalan

Så fixar du jobben Fredrik är rubriken på våra engagemang i Visby under Almedalsveckan. Vi tycker att statsministern kan behöva lite hjälp. Det är bemanningsbranschen som skapar de nya jobben som Sverige så väl behöver.

På ett seminarium eftermiddagen den 3 juli lägger vi fram fakta om den nya arbetslinjen i praktiken, följt av en politisk diskussion om bemanningsföretagens framtid med M, S och MP:s företrädare i arbetsmarknadsutskottet. Seminariet leds av Lag & Avtals chefredaktör.

Direkt efter statsministerns tal samlar vår egen Henrik Bäckström tre starka företrädare för branschen till ett kort samtal om det faktum att bemanningsföretag höjer produktiviteten genom att öka antalet anställda. Tvärt emot hur det fungerar i de flesta andra branscher. Sen blir det mat och fest med vårt eget band Groove12:an, featuring Henrik, Anders, Conny och Per. Baren är givetvis öppen för den som vill köpa ett glas vin eller en öl. Kom och rocka loss med oss!

Läs allt om vad vi gör i Almedalen. Du behöver inte anmäla dig, bara kom! Vi håller till i Almegas tält vid Wisby Strand.