Att besöka i Almedalen

· · ·
Av Lena Martinell Åkerblom, 29 Jun 2011

Skulle nyss sätta mig och göra en lista på de mest måste-aktiviteterna nästa vecka för oss som jobbar med kommunikation. Men sån tur att jag fick syn på Almegabloggen först! Karin Bäcklund har redan gjort jobbet åt mig, det var bara att gå in i Almedalsmolnet och lägga aktiviteterna till min kalender.

Jag la förstås också till våra egna aktiviteter i kalendern. Kortfilmspremiären på tisdag kväll med röd matta och allt vad därtill hör. Kortfilmen handlar om ordens betydelse, något jag absolut inte velat missa även om vi inte varit arrangör.

Och så frukostseminariet på onsdagen om hur jobbcoachningen kan vara en del av att råda bot på arbetslösheten blir superintressant, med en namnkunnig panel.

Så nu har jag i alla fall början på en kalender för nästa vecka. Ser fram emot appen som ska hjälpa mig att hålla reda på aktivitetrna i molnet.