Engelska flottan har siktats vid Vinga


Av Extrabloggare, 24 Maj 2011

Foto: John Ambler

”När många tror att kryssningssäsongen för länge sedan är över seglar det brittiska kryssningsfartyget Balmoral in i Göteborgs Hamn på onsdagen..” Så skrev Göteborgsposten i oktober 2010.

Bemanningsbranschen kan likställas med ett fartyg som kryssar från hamn till hamn och bistår med rekryteringstjänster här och uthyrningstjänster där och den skär det glittrande havet, fint, i hög takt. Kryssningssäsongen har knappt börjat. Kaptenen siktar ingen dimma och fortsätter sin färd utan planer på att sakta in.

Läs mer om detta imorgon i Bemanningsbarometern – utsikter för kvartal två.

Av Christina Ekdahl

Christina Ekdahl jobbade för Bemanningsföretagen till juli 2011, då hon slutade för att flytta och tillträda en tjänst som rekryterare. Christina var branschanalytiker med examen inom Human Resources Management och med ansvarig för bland annat bemanningsbarometern, bemanningsindikatorn och samarbeten med universitet och högskolor.