Psst..

Av Extrabloggare, 02 Maj 2011

Nu är det bara ett par dagar kvar till Bemanningsgalan.

Det är första gången som så många inom branschen samlas vid ett och samma tillfälle, vilket i sig känns jätteroligt. Det tyder dels på stolta företag och medarbetare och även på att många visar ett stort intresse för kompetensförsörjningen och bemanningsbranschen som en del av denna. Det är mycket som kommer att hända under kvällen, inte minst är det premiär för branschens pris för ”bästa bemanningskritiker”. Det ska bli oerhört spännande att se vem som har förärats med detta för sina konstruktiva insatser!

Ser fram emot ett sprakande, härligt vårmingel tillsammans med branschen!

Av Christina Ekdahl

Christina Ekdahl jobbade för Bemanningsföretagen till juli 2011, då hon slutade för att flytta och tillträda en tjänst som rekryterare. Christina var branschanalytiker med examen inom Human Resources Management och med ansvarig för bland annat bemanningsbarometern, bemanningsindikatorn och samarbeten med universitet och högskolor.