Låt Bemanningsföretagen dansa efter din pipa


Av Lena Martinell Åkerblom, 24 Nov 2010

För andra gången bjuder Bemanningsföretagen in till tävlingen Sveriges jobbigaste julsång. Det finns en melodi, studion är bokad och Bemanningsbandet håller på att sjunga upp. Det enda som saknas är texten och det är där du kommer in i bilden. Skriv texten till Sveriges jobbigaste julsång 2010!

Du ska skriva texten till melodin ovan. Melodin är nyskriven av Henrik Bäckström och Niklas Rosström. Temat för årets text är Sanning om bemanning.

Fint pris till vinnaren

Vinnande bidrag blir korat till Sveriges jobbigaste julsång 2010 och spelas in av Bemanningsbandet. Du kommer också att få en julskiva och en exklusiv utgåva av ditt vinnande bidrag.

Du och alla andra kan lyssna på den vinnande julsången på Bemanningsföretagens blogg sanningombemanning.se, kanske inte ”ända fram till påska” men åtminstone till Tjugondedag Knut. Och när du då dansar ut julen kan du göra det till din alldeles egen julsång.

Vi kommer också att skicka med inspelningen av den vinnande sången i våra elektroniska julkort. Naturligtvis kommer du som upphovskvinna/man att få den uppmärksamhet som sig bör.

Regler

Alla får vara med att tävla, förutom juryn som består av de anställda på Bemanningsföretagens kansli. Vi behöver ditt bidrag senast den 10 december 2010. Vinnarbidraget kommer att spridas fritt på internet.

Vinnaren presenterar vi på sanningombemanning.se den 16 december.

Skicka in ditt bidrag nu!

Knåpa ihop din text och skicka in ditt bidrag här.

Inskickade bidrag kommer du att hitta på bloggen så fort vi har fått in dem.

 Lycka till!

Länkar

På Youtube hittar du föregående års julsånger:

Sveriges jobbigaste julsång 2008

Sveriges jobbigaste julsång 2009